16 Mayıs 2013 Perşembe

Anket Siteleri - Anket Doldur Para Kazan


Anket Doldur Para Kazan


Evden anket doldur para kazan
Anket doldurarak para kazanılır mı?
Evet hanımlar evde anket doldurarak para kazanılır.Benim ençok sevdiğim ve evde yaptığım iş,anket işi.
Çünkü hem kolay hemde riski yok.Tabiki kazancıda ona göre.Yani öyle ahım şahım bir para kazanılmıyor ama evde 300 - 700 tl bir ek gelir oluyor.Yani neticede sırtımızda taş taşımıyoruz.Evde oturduğun yerde e-postana gelen anketleri dolduruyoruz ve gönderiyoruz.Hepsi bu.
Peki nasıl oluyor bu anket doldur para kazan işi dediğinizi duyar gibiyim:)

Şöyle ki;Pek çok büyük firma piyasaya çıkan yada çıkaracağı yeni ürünlerini veya var olan ürünlerini test etmek ve potansiyel yeni müşterilerinin isteklerini araştırmak için çeşitli araştırmalar yapmakta ve bu araştırmaların en önemli kısmını ise anketler oluşturuyor.
İnternet üzerinde pekçok anket araştırma firması bulunmaktadır. Bu sitelerde büyük firmaların kendilerine verdiği anketleri kendilerine üye olan insanlara gönderiyorlar.
Anket şirketleri büyük firmalardan aldıkları bu anketleri size doldurtarak hem kendileri para kazanıyorlar hem de size para kazandırıyorlar.
Mesela bir telefon firması piyasaya yeni çıkaracağı bir modelle alakalı anket yaptırmak istiyor. Bu anketi 22-35 yaş arasında bilgisayarı olan ve en son 3 sene önce yeni bir telefon alan 50.000 kişinin doldurmasını istiyor.
İşte bu bilgileri anket firmalarından birisine veriyor. Anket araştırma firmalarıda kendisine kayıtlı olan ve bu özelliklerle uyuşan tüm üyelerine (yani bizlere) mail aracılığı ile bu anketi gönderiyor.

Telefon firması ankete katılacak kişi başına 25$ bu firmaya ödeme yapıyor. Firmada üyelerine bu anket için 20$ ödeme yapıyor. Hem kendisi ankete katılan her bir üye başına 5$ kazanıyor hem de üyelerine 20$ para kazandırıyor.

Anket doldur para kazan işi yapabilmeniz için bir internet bağlantısı ve e-posta adresinizin olması sizin için yeterli. Sırayla pek çok anket firmasına basit formlar vasıtasıyla kayıt oluyorsunuz.Burada önemli olan ödeme yapan anket firmalarına kayıt olmanız. Kayıt olacağınız bu firmaları kendiniz internetten bulabileceğiniz gibi hazır listelerden de yararlanabilirsiniz. Bu konu üzerine hazırlanmış eğitimler bulunmaktadır.
Benim kullandığım Anket Listesi Eğitim Paketidir.Bu pakette hem yüzlerce güvenilir anket firmalarının listesi bulunuyor hemde bu işe nasıl başlayacağınızı ve nasıl yapacağınızı adım adım görsel olarak açıklıyor.
Neden Anket Listesi?
Anket Listesi Eğitim Paketi içerisinde 89 sayfalık bir eğitim bulunmakta. Eğitim sayesinde anket doldurarak evden para kazanabilmeniz için gerekli olan tüm bilgilere sahip oluyorsunuz ve eğitimin yanında sizlere 4 tane hediye veriliyor.

Sonuç olarak evden para kazanmaya hemen başlıyorsunuz ve kazandığınız paraları gönlünüzce harcayabilirsiniz.
Anket Doldur Para Kazan Eğitim Paketine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kaynak;http://evhanimlarinaisimkanlari.blogspot.com/2012/12/anket-doldur-para-kazan.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder